Premostenie na chodníku k Brankovskému vodopádu (15.03.2016)

Vážení priatelia!

OZ Centrum Belanov si Vás dovoľuje požiadať o podporu hlasovaním za projekt „Drevené premostenie na chodníku k Brankovskému vodopádu“. Pri akcii „Silvestrovský výstup na Brankovský vodopád“ sme zistili, že premostenia na chodníku sú v dezolátnom stave. Preto sme sa rozhodli zapojiť do projektu vyhláseného Raiffeisen bankou, aby sme získali finančné prostriedky na opravu.

Požiadajte o hlasovanie priateľov, známych, rodinných príslušníkov, aby sme spomínaný projekt mohli dotiahnuť do úspešného konca pre úžitok nás všetkých. Hlasovacie lístky si môžete vytlačiť, vyzdvihnúť v banke alebo sú v predajni Profax v Bielom Potoku, kde ho môžete vyplnený odovzdať a spolu ich odnesieme do banky.

Za všetkých ďakujeme!

Hlasovanie bude prebiehať na pobočkách Raiffeisen bank Ružomberok od 01. do 31.03.2016. Vyhlásenie vybraného projektu bude 01.04.2016.

Kto môže hlasovať?
Hlasovať môže každá osoba vo veku od 18 rokov s trvalým pobytom na Slovensku, ktorá vypíše hlasovací hárok a odovzdá ho na pobočke. Každá osoba môže počas výzvy hlasovať iba raz.

Názov projektu:
„Drevené premostenie na chodníku k Brankovskému vodopádu“

Tlačivo pre hlasovanie