Deň Zeme (23.04.2022) + FOTO, VIDEO

Veľké poďakovanie všetkým ľuďom, ktorí prišli a zapojili sa 23.04.2022 do akcie Deň Zeme. Čistenie prebehlo v Revúckej doline a v okolí. Tento rok sa zapojilo až 240 dobrovoľníkov! OPK Liptov túto akciu organizuje už 11 rokov s finančnou podporou mesta Ružomberok a sponzormi: Povodie Váhu Ružomberok, Technické služby mesta Ružomberok, Mestské Lesy Ružomberok. Bez nich by sa táto akcia nedala uskutočniť.

A kto sa tento rok zapojil? Určite treba spomenúť spolky a organizácie, ktoré sú každoročným pevným základom čistenia Revúckej doliny: OPK Liptov, OZ Centrum Belanov, ZŠ Biely Potok, MŠ Biely Potok, Belanské ľadové medvede, Klub nadšencov amatérskej cyklistiky, OZ Vlkolínec, všetky vekové kategórie dobrovoľníkov z Bieleho Potoka a aj Ružomberka. Tento rok sa pridali ku tejto akcii aj skauti, rybári, obyvatelia Liptovskej Osady, Liptovskej Lúžnej a Liptovských Revúc (vo svojich katastroch) a pracovníci Mestských Lesov Ružomberok.

♥ VEĽKÉ ĎAKUJEME ♥

Vďaka však patrí aj všetkým ľuďom, ktorí našu prírodu počas svojho pobytu v nej neznečisťujú. S vašou pomocou sa vyzbieralo cca. 5 ton odpadu (800 vriec)!

organizátor akcie OPK Liptov

Pozrite si plagát ku akcii